Hoppa till innehåll

Henrik Schyffert, Fredrik Wikingsson och Ola Söderholms sköna högstadiestämning

Jag aldrig trott på den där slitna klyschan om att killar bara gillar det andra killar gör. Att deras främsta drivkraft är att impa på andra killar. Skapa gemenskap i grupp. Vara ”sköna”.  Kom igen liksom, folk har väl lämnat högstadiet bakom sig? Så tänkte jag, tills jag hamnade i veckans perfekta storm av manlig kärlekstörst. En … Continued

Jag aldrig trott på den där slitna klyschan om att killar bara gillar det andra killar gör. Att deras främsta drivkraft är att impa på andra killar. Skapa gemenskap i grupp. Vara ”sköna”.  Kom igen liksom, folk har väl lämnat högstadiet bakom sig?

Så tänkte jag, tills jag hamnade i veckans perfekta storm av manlig kärlekstörst. En ryggdunksfest av mäktiga proportioner. Om jag inte visste att mamma läste skulle jag skriva ”Sveriges största grupprunk” istället. Men nu får det räcka med ryggdunk.

Det hela började oskyldigt med att landets skönaste kille alla kategorier – Henrik Schyffert – slängde ut en vänlig komplimang till komikern Ola Söderholm.

https://twitter.com/Schyffert/status/634593915073613824

Inga konstigheter här. En fackman till en annan. ”Du är rolig”. Det skulle kunna slutat så. Men Ola kan inte hålla sig. Ryggdunksreflexen är för stark.

ryggdunk1

 

Härifrån ballar det ur. För nu känner sig proffssköna Fredrik Wikingsson sig lite utanför. Testar därför att skämta om vilket ”gulligt par” de är, sådär som man gör.

ryggdunk2

Det flyger! Schyffert kontrar med ett riktigt skönt ”skojslag” på armen som ändå gör lite ont, som kompisar gör.

ryggdunk3

 

Awww. Alla är kompisar. Fredrik, Ola och Henrik. De gillar varandra nu…

Men vänta, säger ni. Det saknas nån! Var är Sigge Eklund? Legitimerad Soft Snubbe? Varför är inte han med på kalaset?

Lugn, lugn. Klart han är.

ryggdunk4

Men av nån anledning blir det inte samma uppståndelse i sköna-kille-land av detta. Är Sigge Eklund tönten i gänget? Är det för att han pratar för mycket om känslor och för lite om knark och politik? Här kan vi förstås bara spekulera.

Det enda vi med säkerhet vet är att högstadiet fortfarande lever och frodas. I alla fall i den absoluta medieeliten.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.