Björn Werner

Björn Werner

Björn Werner

Aldrig på allvar, alltid på allvar

Kungafamiljen är i majoritet om 100 år

Björn Werner  |  Publicerad 2015-10-16 12:55  |  Lästid: 2 minuter
dudes

Sverigedemokraterna pratar ofta oroat om invandringens kostnader. Men av någon anledning vågar de aldrig ta upp det verkliga hotet: kungafamiljen. Victoria har redan fått två barn. Madeleine har två. Carl Philips första är i pipelinen.  Det kanske inte låter som mycket, men den som räknar lite på det förstås snart att vi står inför en katastrof av kungliga proportioner. Framförallt sen det blev okej för kungafamiljen att gränslöst ligga med vem som helst.

Jag har räknat.

Betänk att Victoria, Madeleine och Carl Philip fortsätter att knulla runt med Paradise Hotel-deltagare, gymägare och bakfulla britter i samma takt som de gör nu så kommer de att producera ett barn om året tills de slutar vara fertila. Det blir ungefär 10 barn styck prinsessorna, och rungande 50 för Carl Philip, om han äter mycket ägg och gifter om sig några gånger. 70 små prinsar och prinsessor.

Tänk sedan att ungarna fortsätter i samma Bernadottska kanintempo som sina föräldrar. För enkelhets skull säger vi att de börjar när de är 20. De är ju så tidiga med barn nu för tiden, dagens ungdom. Om hälften är prinsar (35×50) och hälften prinsessor (35×10) blir det 2000 nya prinsar och prinsessor. Nästa generation (1000×50 och 1000×10) blir rungande 60.000 barn. Men det är med generationen efter som det blir riktigt läskigt. 60.000 kåta prinsar och prinsessor, vet ni vad det blir i deras kungliga tempo?

1 800 000 barn. På bara 60 år.

Och därefter fortsätter det. På 100 år kommer svenskarna vara i minoritet. Bernadottarna kommer att ha tagit över hela Sverige. Ett helt land av dyslektiska, storhakade virrpannor. Betänk sedan att alla dessa kommer att kräva apanage, såväl som ett eget hertigdöme. En snabb beräkning visar att det landar i ungefär 40.0000 miljarder kronor och att hela landet kommer behöva styckas upp i små furstendömen för att kunna ge kungabarnen deras födslorätt.

Allt detta kan verka otroligt. Sverigedemokrater som värnar om kungafamiljen kanske blir arga på mig. Kallar mig lögnare. Till er säger jag bara: siffrorna finns där för alla att se.

Jag säger bara sanningen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-03-06 09:20