Hoppa till innehåll

Är Rosling den nya Gosling?

Hans Rosling är med sin sexiga uppläxning av den danska mediekåren just nu hetare än Ryan Gosling. Men är han lika bra pojkvänsmaterial som Hollywoodstjärnan? Kanske! För att gå till botten med det på vetenskapligt vis krävs dock en jämförande studie genom Ryan Goslings klassiska Hey Girl-memes. Upp till bevis! Vem sockersnackar tjejerna bäst? Är Rosling den … Continued

Hans Rosling är med sin sexiga uppläxning av den danska mediekåren just nu hetare än Ryan Gosling. Men är han lika bra pojkvänsmaterial som Hollywoodstjärnan?

Kanske!

För att gå till botten med det på vetenskapligt vis krävs dock en jämförande studie genom Ryan Goslings klassiska Hey Girl-memes. Upp till bevis! Vem sockersnackar tjejerna bäst? Är Rosling den nya Gosling?

heygirl1-2

 

heygirl1heygirl2-2

 

heygirl2

heygirl3-3

 

heygirl3 heygirl4

RESULTAT:

Tveksamt. Gosling vinner fortfarande spontant som bättre pojkvännen. Det är nått med det där leendet alltså. Rosling kvalar dock in på en hedervärd andraplats med titeln ”Sexig morfar”. Inte så pjåkigt för en professor som leker med duplo på ålderns höst!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.